• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Освіта для здоров‘я

Нормативна база

Пам'ятка "Епідсезон ГРВІ, грипу та COVID-19"

Профілактика захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19

Здорове харчування для дітей: особливості та поради для дітей (лист Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області від 08.11.2023 № 19.2-057/2838-23.)

Миття рук - пам'ятка для батьків (лист Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області)

Пам'ятка з профілактики вірусного гепатиту А (лист Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області)

Кiлькiсть переглядiв: 1537

Новини

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031